گروه مدیریتی و مهندسی آکاپ
ایزو کارخانجات و کارگاه های تولیدی مواد غذایی
سیستم مدیریت کیفیت (ISO 9001)
سیستم مدیریت کیفیت (ISO 9001)
7,000,000 ريال

ایزو 9001 یک استاندارد بین المللی می باشد که الزامات مورد نیاز سیستم مدیریت کیفیت را فراهم می کند...
توضیحات بیشتر
سیستم مدیریت ارزش گذاری برند (ISO 10668)
سیستم مدیریت ارزش گذاری برند (ISO 10668)
7,000,000 ريال

این استاندارد بین المللی تعیین کننده الزاماتی پیرامون رویه ها و روش های اندازه گیری ارزش...
توضیحات بیشتر
سیستم مدیریت ایمنی و امنیت مواد غذایی (ISO 22000)
سیستم مدیریت ایمنی و امنیت مواد غذایی (ISO 22000)
7,000,000 ريال

استاندارد ISO 22000 ، استاندارد سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی نام دارد و برای سازمان هایی می باشد...




استاندارد ایزو 22000 الزاماتی را برای سازمان ها ایجاد می کند تا تضمین نماید محصول غذایی ارائه شده عاری از هر نوع آلودگی می باشد. آلودگی ها در این استاندارد به سه نوع میکروبی، شیمیایی و فیزیکی تقسیم می شود.
توضیحات بیشتر
سیستم ارزیابی ریسک و کنترل نقاط بحرانی (HACCP)
سیستم ارزیابی ریسک و کنترل نقاط بحرانی (HACCP)
7,000,000 ريال

این استاندارد برای مدیریت ریسک‌های ایمنی غذا استفاده می‌شود . سیستم HACCP به شما امکان می‌دهد تا ...
توضیحات بیشتر
سیستم برنامه ریزی تولید مطلوب  (GMP)
سیستم برنامه ریزی تولید مطلوب (GMP)
6,000,000 ريال

GMP به عنوان فونداسیون اصلی سیستم های ایمنی و سلامت شامل مجموعه الزامات و...
توضیحات بیشتر
استاندارد جهانی مواد غذایی (IFS)
استاندارد جهانی مواد غذایی (IFS)
8,000,000 ريال

باتوجه به نیاز خریدارن مواد غذایی در فروشگاه ها به کسب اطلاع از نحوه تامین مواد اولیه و...
توضیحات بیشتر
سیستم مدیریت زیست محیطی (ISO 14001)
سیستم مدیریت زیست محیطی (ISO 14001)
7,000,000 ريال

سیستم مدیریت محیط زیست (EMS ) در راستای به حداقل رساندن نارسایی ها و صدمات به محیط زیست...
توضیحات بیشتر
سیستم مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست  (HSE-MS)
سیستم مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE-MS)
7,000,000 ريال

اصطلاح HSE – MS یعنی سیستم مدیریت ایمنی ، بهداشت و محیط زیست...
توضیحات بیشتر
سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای (ISO 45001)
سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای (ISO 45001)
7,000,000 ريال

استاندارد ISO 45001 به سازمان ها کمک خواهد کرد تا عملکرد بهداشت و ایمنی و در نهایت حفظ جان افراد را بهبود بخشند..
توضیحات بیشتر
سیستم مدیریت شکایت مشتریان (ISO 10002)
سیستم مدیریت شکایت مشتریان (ISO 10002)
6,000,000 ريال

استاندارد ایزو 10002 یک راهنمای عمومی و از خانواده ایزو 9000 می باشد که برای طراحی، برنامه‌ریزی و...
توضیحات بیشتر
سیستم اندازه گیری و آنالیز رضایتمندی مشتریان (ISO 10004)
سیستم اندازه گیری و آنالیز رضایتمندی مشتریان (ISO 10004)
6,000,000 ريال

استاندارد ایزو 10004 یک راهنمای عمومی و از خانواده ایزو 9000 می باشد که برای طراحی، برنامه ریزی و...
توضیحات بیشتر
سیستم مدیریت تداوم کسب و کار (ISO 22301)
سیستم مدیریت تداوم کسب و کار (ISO 22301)
8,000,000 ريال

تمام سازمان‌ها در معرض حوادث و بلایای مختلفی از قبیل آتش‌سوزی، انفجار، افشا، سرقت یا ...
توضیحات بیشتر
استاندارد نظام آراستگی (5S)
استاندارد نظام آراستگی (5S)
6,000,000 ريال

نظام آراستگی 5S ، خلاصه عبارات:Seiri (سازماندهی )...
توضیحات بیشتر
سیستم غذای ایمن، تجارت بهتر (SFBB)
سیستم غذای ایمن، تجارت بهتر (SFBB)
7,000,000 ريال

این استاندارد به مدیریت ایمنی مواد غذایی در رستوران ها، کافی شاپ ها، فست فودها و...
توضیحات بیشتر
سیستم قوانین تولید و پخت مواد غذایی در کشورهای اسلامی (HALAL)
سیستم قوانین تولید و پخت مواد غذایی در کشورهای اسلامی (HALAL)
10,000,000 ريال

حلال، یک واژة عربی است و"به چیزی که مجاز است و چیزی که پذیرفته است گفته می شود" و...
توضیحات بیشتر
سیستم مدیریت انرژی (ISO 50001)
سیستم مدیریت انرژی (ISO 50001)
8,000,000 ريال

این استاندارد توانمند سازی سازمان ها برای استقرار سیستم ها و فرآیندهای لازم برای بهبود...
توضیحات بیشتر
سیستم تولید و بسته بندی ارگانیک (Organic)
سیستم تولید و بسته بندی ارگانیک (Organic)
10,000,000 ريال

کارشناسان معتقدند استفاده از محصولات ارگانیک هم در کوتاه مدت و هم در دراز مدت تأثیر بسیار زیادی بر...
توضیحات بیشتر