گروه مدیریتی و مهندسی آکاپ
ایزو تالارهای پذیرایی
سیستم مدیریت کیفیت (ISO 9001)
سیستم مدیریت کیفیت (ISO 9001)
7,000,000 ريال

ایزو 9001 یک استاندارد بین المللی می باشد که الزامات مورد نیاز سیستم مدیریت کیفیت را فراهم می کند...
توضیحات بیشتر
سیستم مدیریت شکایت مشتریان (ISO 10002)
سیستم مدیریت شکایت مشتریان (ISO 10002)
6,000,000 ريال

استاندارد ایزو 10002 یک راهنمای عمومی و از خانواده ایزو 9000 می باشد که برای طراحی، برنامه‌ریزی و...
توضیحات بیشتر
سیستم اندازه گیری و آنالیز رضایتمندی مشتریان (ISO 10004)
سیستم اندازه گیری و آنالیز رضایتمندی مشتریان (ISO 10004)
6,000,000 ريال

استاندارد ایزو 10004 یک راهنمای عمومی و از خانواده ایزو 9000 می باشد که برای طراحی، برنامه ریزی و...
توضیحات بیشتر
سیستم مدیریت ایمنی و امنیت مواد غذایی (ISO 22000)
سیستم مدیریت ایمنی و امنیت مواد غذایی (ISO 22000)
7,000,000 ريال

استاندارد ISO 22000 ، استاندارد سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی نام دارد و برای سازمان هایی می باشد...




استاندارد ایزو 22000 الزاماتی را برای سازمان ها ایجاد می کند تا تضمین نماید محصول غذایی ارائه شده عاری از هر نوع آلودگی می باشد. آلودگی ها در این استاندارد به سه نوع میکروبی، شیمیایی و فیزیکی تقسیم می شود.
توضیحات بیشتر
سیستم ارزیابی ریسک و کنترل نقاط بحرانی (HACCP)
سیستم ارزیابی ریسک و کنترل نقاط بحرانی (HACCP)
7,000,000 ريال

این استاندارد برای مدیریت ریسک‌های ایمنی غذا استفاده می‌شود . سیستم HACCP به شما امکان می‌دهد تا ...
توضیحات بیشتر
سیستم غذای ایمن، تجارت بهتر (SFBB)
سیستم غذای ایمن، تجارت بهتر (SFBB)
7,000,000 ريال

این استاندارد به مدیریت ایمنی مواد غذایی در رستوران ها، کافی شاپ ها، فست فودها و...
توضیحات بیشتر
سیستم مدیریت تداوم کسب و کار (ISO 22301)
سیستم مدیریت تداوم کسب و کار (ISO 22301)
8,000,000 ريال

تمام سازمان‌ها در معرض حوادث و بلایای مختلفی از قبیل آتش‌سوزی، انفجار، افشا، سرقت یا ...
توضیحات بیشتر
استاندارد نظام آراستگی (5S)
استاندارد نظام آراستگی (5S)
6,000,000 ريال

نظام آراستگی 5S ، خلاصه عبارات:Seiri (سازماندهی )...
توضیحات بیشتر